Foto's PANNA! Sterrenteam trainingsclinic bij Fit2Play!

Op zondag 5 maart stond de trainingsclinic van Jordi Geijsen en de oefenwedstrijd tegen Fit2Play op het programma voor PANNA! Sterrenteam O11 & O!3!

Op het sportcomplex van Excelsior Maassluis legden de sterren een leuke en leerzame training af onder leiding van Jordi Geijsen. Voetvolley, loopladders, techniektraining en koppen; vangen. Alles kwam voorbij! 

Vervolgens speelde elk team tegen de leeftijdsgenoten van Fit2Play! Het waren spannende wedstrijden waarbij het hard op hard ging! De O11 kwam met 4-2 achter, maar won uitendelijk nog met 4-7. Heel knap! De O13 kwam, ondanks een aantal zeer fraaie combinaties en verzorgd voetbal, op een 3-0 achterstand. Verdedigend oogden we wat kwetsbaar. Toch wisten ze zich fantastisch terug te knokken tot een 3-3. Helaas werd het door een goed uitgespeelde counter van Fit2Play 4-3. In de laatste minuut was het nog bijna keeper Jay met een kopbal die net naast het doel ging.

Na afloop van de activiteit genoten de sterren van een heerlijke snack bij een typisch Rotterdams eettentje. 

We kijken terug op een hele leuke activiteit waarbij iedereen weer met een glimlach huiswaarts keerde. Bekijk hieronder de foto's en tot de volgende keer!

PANNA! Sterrenteam wordt mede mogelijk gemaakt door