veelgestelde vragen

Wie kunnen er meedoen?

Jongens en meisjes van 7 t/m 13 jaar. Zowel veldspelers als keepers zijn bij ons van harte welkom! Je hoeft daarnaast geen lid te zijn van de club waar onze voetbaldag plaatsvindt.

Ben je nou net te oud of nog net te jong om deel te mogen nemen?
Neem dan even contact met ons op, zodat we samen kunnen kijken of er wellicht toch nog iets mogelijk is.

Wat kost het om mee te doen?

Deelname aan een PANNA! Sterrenteam voetbaldag kost € 34,95. Schrijf jij minimaal 8 personen tegelijkertijd in? Dan wordt er automatisch een groepskorting verrekend in het winkelmandje!
Per deelnemer betaal je dan slechts € 32,-! Bij deelname ontvang je een compleet tenue (shirt, broekje en sokken) én een handige goodiebag met verschillende cadeaus.
Mocht je uiteindelijk worden gevraagd voor onze finaledag / om in het PANNA! Sterrenteam te spelen, dan zijn hier verder geen extra kosten aan verbonden.

Waar vinden de PANNA! Sterrenteam voetbaldagen plaats?

Onze voetbaldagen vinden plaats door het hele land. Klik hier om te zien wanneer we bij jou in de buurt zijn! Lijkt het jou tof dat we met een PANNA! Sterrenteam voetbaldag langskomen bij jouw eigen club? Vraag jouw eigen club dan om even contact op te nemen voor het bespreken van de mogelijkheden.

Hoe ziet het programma eruit?

In onze agenda staan alle clubs die deelnemen als locatie aan de PANNA! Sterrenteam voetbaldagen. De tijden van het programma per locatie kunnenn variëren. Kijk daarom goed van hoe laat tot hoe laat de voetbaldag bij jouw club plaatsvindt. 

Om ervoor te zorgen dat jij samen met jouw leeftijds- & teamgenoten lekker kunt gaan voetballen, werken wij met verschillende groepjes.

In deze verschillende groepjes krijg je de hele dag door te maken met allerlei leuke oefenvormen. Schiet je graag op doel? Ben jij een échte dribbelkoning? Of versla je het liefst iedereen tijdens één van de vele partijvormen? Tijdens de PANNA! Sterrenteam voetbaldag kan je het zo gek niet bedenken!

Mag ik bij meerdere locaties meedoen?

Ja! Er is geen limiet, je mag aan zoveel voetbaldagen meedoen als jij zelf wilt!

Kan ik als keeper ook meedoen aan een PANNA! Sterrenteam voetbaldag?

Jazeker, graag zelfs! Een goed elftal kan niet zonder keeper! Daarom zijn we altijd op zoek naar goede doelmannen- of vrouwen! Tijdens de voetbaldagen krijgen keepers genoeg kans om hun kunsten te laten zien!

Ik woon in Utrecht, mag ik dan deelnemen in de regio Brabant?

Ja, de PANNA! Sterrenteam voetbaldagen zijn niet gebonden aan de regio waar jij woonachtig bent.

Ik ben niet lid van een voetbalclub, mag ik dan deelnemen?

Ja, je hoeft geen lid te zijn van een voetbalclub om te mogen deelnemen.

Ik ben uitgenodigd voor de finaledag, wat houdt dit in?

Op onze feestelijke finaledag ga jij de strijd aan voor een plek in één van de definitieve PANNA! Sterrenteams. Dit doe je samen met alle andere deelnemers die zijn uitgenodigd voor de finaledag op de verschillende locaties door het hele land. Meer informatie over onze finaledag is hier te vinden!

Wanneer krijg ik de informatie over mijn inschrijving van deelname?

Je krijgt direct na inschrijving een bevestigingsmail met daarin alle nodige informatie.

Moet ik mijn eigen eten en drinken meenemen?

Op de locatie van jouw voetbaldag wordt er voor iedere deelnemer limonade verzorgd. Eten dien je wel zelf mee te nemen. Vaak is de kantine van de voetbalclub open voor een hapje en drankje, maar als je dit zeker wilt weten informeer daar dan even naar bij de desbetreffende voetbalclub.

Ik sta ingeschreven voor een voetbaldag, maar ben helaas verhinderd. Wat nu?

Het kan gebeuren dat er tussen het moment van inschrijven en de datum van de gekozen voetbaldag iets tussen is gekomen. Wellicht dat er een andere datum/locatie is die beter uitkomt. Mail dan  voor- en achternaam, geboortedatum en de nieuwe locatie/datum naar info@pannasterrenteam.nl.

Klik hier voor het complete overzicht van alle PANNA! Sterrenteam voetbaldagen!

Moet ik mijn eigen (voetbal)kleding aan?

Bij deelname krijg je een compleet tenue (shirt, broekje en sokken) van ons cadeau! Dit tenue wordt overhandigd op de locatie van jouw voetbaldag. Er zullen voldoende kleedkamers beschikbaar zijn om jezelf om te toveren tot een échte PANNA!-Ster! Uiteraard kan er onder dit tenue extra kleding worden aangetrokken indien de temperatuur daar om vraagt.

Ik heb geen inschrijfbevestiging ontvangen, wat nu?

Stuur een mail naar info@pannasterrenteam.nl en wij controleren of de inschrijving is gelukt!

Zijn ouders/verzorgers op deze dag ook welkom?

De ouders/verzorgers zijn van harte welkom om de kinderen aan te moedigen. Vaak is de kantine van de desbetreffende voetbalclub open voor een hapje en drankje!

Wordt er rekening gehouden met de verschillende leeftijdscategorieën?

Ja, wij houden rekening met leeftijdscategorieën. Op deze manier zijn de deelnemers fysiek aan elkaar gewaagd en hoeft een 7-jarige niet te voetballen tegen bijvoorbeeld een 13-jarige deelnemer. Als je ingedeeld wilt worden bij vriendjes/vriendinnetjes is dit ook geen probleem, mits de leeftijd dit toelaat.

Ik heb een andere vraag

Neem dat even contact op met info@pannasterrenteam.nl

PANNA! Sterrenteam wordt mede mogelijk gemaakt door