Sterrenteam

 

De winnaars van de finaledag verdienen een plekje in het PANNA Sterrenteam! Dit betekent een jaar lang gratis voetbalactiviteiten, clinics en oefenwedstrijden tegen profclubs!

Uit alle deelnemers over heel Nederland worden uiteindelijk drie teams gevormd:

-         Jongens & meisjes gemengd O11
-         Jongens O13
-         Meisjes O14

Alle PANNA! Sterrenteams nemen, onder leiding van onze trainers en diverse (ex-)profvoetballers, deel aan verschillende activiteiten. Door middel van deze activiteiten worden ze klaargestoomd voor een groot internationaal toptoernooi! Bekijk alle aankomende activiteiten voor de Sterrenteams in de agenda

Daarnaast worden de PANNA! Sterrenteams het hele jaar gevolgd door de journalisten en reporters van PANNA! Magazine en PANNA TV!. Zo wordt iedereen voorgesteld in het magazine en maken de PANNA!-journalisten een uitgebreid verslag van elke activiteit! 

Internationaal toernooi

Aan het eind van elke Sterrenteam-lichting nemen de teams deel aan een groot internationaal toernooi! Aan deze toernooien doen bekende clubs uit het binnen- en buitenland mee. 

PANNA! Sterrenteam O9, O11 en JO13 sluiten het seizoen af op het Clash of Clubs Pro-tournament. Een groot toernooi, georganiseerd in de omgeving van Nijmegen, waaraan verschillende profclubs meedoen! 

Geen plekje in het PANNA! Sterrenteam bemachtigd? Niet getreurd! Jij maakt met jouw eigen team ook kans op een ticket voor het Clash of Clubs Pro-tournament. Schrijf je in voor een Clash of Clubs Kwalificatietoernooi om een ticket voor het Clash of Clubs Pro-tournament te verdienen! 

PANNA! Sterrenteam wordt mede mogelijk gemaakt door