Ons team

Bekijk hier de trainers van de uiteindelijke PANNA! Sterrenteams & de coördinatoren van alle organisatie rondom de PANNA! Sterrenteam voetbaldagen!

Klik op de afbeelding voor meer informatie over de desbetreffende trainer!

 

Trainers PANNA! Sterrenteams

Richard Knopper

Trainer van: Jongens/meiden gemengd onder 11
Gespeeld voor: Ajax, Aris Saloniki (Griekenland), sc Heerenveen, Vitesse, ADO Den Haag, PSM Makassar (Indonesië) en Haaglandia

Richard Knopper (43) speelde meer dan tweehonderd wedstrijden in de Eredivisie. Na zijn spelerscarrière behaalde hij al zijn trainersdiploma’s en ging hij als jeugdtrainer bij Ajax aan de slag. Daar gaf Knopper training aan onder anderen Devyne Rensch, Naci Ünüvar en Sontje Hansen! Dit seizoen zat hij in de Eredivisie op de bank als assistent-trainer van ADO. Ook heeft Knopper zijn eigen voetbalschool, waar hij fanatieke talenten begeleidt en beter maakt. Met zijn jarenlange ervaring in de voetbalwereld als speler en trainer kan hij de kwaliteiten van iedere jeugdspeler naar een hoger niveau tillen. Daarom zijn we enorm blij dat we hem als trainer van het PANNA! Sterrenteam hebben weten te strikken! Wie weet treed jij in de voetsporen van Rensch en Ünüvar en word je de volgende speler die training krijgt van Knopper!

Kika van Es

Trainer van: Meiden onder 14
Gespeeld voor: Willem II, VVV-Venlo, PSV/FC Eindhoven, Achilles’29, FC Twente, Ajax, Everton (Engeland), FC Twente en Oranje

De volgende trainster van het PANNA! Sterrenteam is er een met een gouden randje. In 2017 stond Kika van Es (29) in de basis tijdens de gewonnen EK-finale van de Oranje Leeuwinnen tegen Denemarken! Twee jaar later won ze op het WK met het Nederlands elftal een zilveren medaille. Haar prijzenkast is dus goed gevuld en ze weet hoe het is om op een groot toernooi te staan. Ook heeft ze een prachtig rijtje aan clubs gediend in de Vrouwen Eredivisie! Met haar goede techniek, tactisch inzicht en jarenlange ervaring gaat ze jou leren hoe je een nóg betere voetballer kunt worden. Alleen bij het PANNA! Sterrenteam krijg je de kans om training te krijgen van deze Europees kampioene!

Ruben Schaken

Trainer van: Jongens onder 14
Gespeeld voor: SC Cambuur, BV Veendam, VVV-Venlo, Feyenoord, Inter Bakoe (Azerbeidzjan), ADO Den Haag, HBS en Oranje

Als kleine jongen droomt iedereen ervan om ooit voor het Nederlands elftal te spelen. Uiteindelijk is die eer maar voor een beperkt aantal spelers weggelegd. Ruben Schaken (38) is een van die spelers! Hij speelde zeven interlands voor het Nederlands elftal! Heel gaaf dus dat hij trainer wordt van het PANNA! Sterrenteam! Schaken speelde meer dan honderd wedstrijden in het shirt van Feyenoord. Daar zoefde hij veel verdedigers voorbij met zijn snelheid en flitsende acties. Sinds 2011 heeft hij zijn eigen voetbalschool, waar hij jonge voetballers beter maakt. Met zijn techniektrainingen en enthousiasme probeert Schaken van ieder talent een echte topper te maken! Training krijgen van een voormalig Eredivisie-speler die in het Nederlands elftal heeft gevoetbald: dat wil toch iedereen?!

 

Trainers PANNA! Sterrenteam voetbaldagen

Sjoerd van der Looy

Gespeeld voor: NEC Nijmegen, JVC Cuijk, AWC Wijchen en Achilles '29 

Donny van de Beek, Appie Nouri en Arnaut Danjuma: allemaal kwamen ze Sjoerd van der Looy (24) niet voorbij in zijn tijd bij NEC! Bij NEC en JVC Cuijk bestreek hij de hele rechterkant en inmiddels is hij actief bij Zaterdag Hoofdklasser Achilles'29. Een echte teamplayer die Sjoerd! Dat komt goed van pas, want Sjoerd werkt bij het coolste team van Nederland: het PANNA! Sterrenteam! 

Joep van der Linden

Gespeeld voor: De Treffers, NEC Nijmegen, 1. FC Kleve, AWC Wijchen & DIO Druten

Ooit was hij zelf profvoetballer van o.a. NEC Nijmegen en speelde hij in de regioselectie met o.a. Marc Overmars. Nu maakt Joep van der Linden nieuwe talenten klaar voor de top. Een ervaren trainer, met aandacht voor details. 

PANNA! Sterrenteam wordt mede mogelijk gemaakt door