PANNA! Sterrenteam

  • Een onvergetelijke voetbalervaring!
  • Gratis compleet voetbaltenue
  • Gratis PANNA! Magazine
  • Verover een plek in het PANNA! Sterrenteam
Inschrijven

PANNA! STERRENTEAM

Tijdens onze PANNA! Sterrenteam voetbaldagen beleef jij een onvergetelijke voetbalervaring. Ervaar en leer wat er allemaal komt kijken bij het voetballen als een ster, ontvang vele extra's én maak daarnaast kans op een plek in één van onze PANNA! Sterrenteams!

VOOR WIE?

Voetbalgekke jongens én meisjes van 7 t/m 13 jaar.

WAAR?

Op een locatie bij jou in de buurt. Bekijk nu onze agenda om te zien wanneer wij bij jou in de buurt zijn.

HOE WERKT HET?

  1. Schrijf je in in voor een voetbaldag bij jou in de buurt!
  2. Beleef een geweldige voetbaldag met vele extra's!
  3. Maak kans op een uitnodiging voor de finaledag!
  4. Verover op de finaledag een plek in één van onze PANNA! Sterrenteams!
  5. Als een échte ster word jij gevolgd door PANNA! Magazine en bereid jij je voor op het spelen van een internationaal toernooi!

Nieuws

Foto's PANNA! Sterrenteam finaledag

08-11-2022

Livaya de Lange naar SC Heerenveen!

05-10-2022

Foto's oefenwedstrijd tegen Level Up en Clash of Clubs toernooi

05-10-2022
Meer nieuws

HOE ZIET DEZE VOETBALDAG ERUIT?

Tijdens alle PANNA! Sterrenteam voetbaldagen staat plezier centraal en is iedereen van harte welkom voor het beleven van een onvergetelijke voetbaldag! Om ervoor te zorgen dat jij samen met jouw leeftijds- & teamgenoten lekker kunt gaan voetballen, werken wij met verschillende groepjes.

In deze verschillende groepjes krijg je gedurende de dag door te maken met allerlei leuke oefenvormen. Schiet je graag op doel? Ben jij een échte dribbelkoning? Of houd je als keeper alle ballen uit de kruising? Tijdens de PANNA! Sterrenteam voetbaldag kan je het zo gek niet bedenken! Doelpuntenmakers, balafpakkers, snelheidsduivels en katachtige keepers: iedereen is welkom!
Bekijk het programma

Talentenjacht 

Op speellocaties door het hele land worden van de meivakantie tot en met de herfstvakantie van 2023 verschillende voetbaldagen georganiseerd. Aan het einde van iedere dag worden een aantal jongens én meisjes uit verschillende leeftijdscategorieën uitgenodigd voor onze finaledag. Op deze finaledag krijgen kinderen uit het hele land de kans om zich in één van de PANNA! Sterrenteams te voetballen. 

Als échte ster word jij gevolgd door PANNA! Magazine en bereid jij je door middel van verschillende, leuke activiteiten voor op het spelen van een internationaal toernooi!
Bekijk onze PANNA! Sterrenteams

PANNA! Sterrenteam wordt mede mogelijk gemaakt door