Voetbaldag

Word een ster!

Een PANNA! Sterrenteam voetbaldag is een leuke en leerzame voetbaldag voor voetbalgekke jongens én meisjes van 6 t/m 13 jaar. In verschillende groepjes train je de hele dag door op allerlei uitdagende oefenvormen. Schiet je graag op doel? Ben jij een dribbelkoning? Of versla je het liefst iedereen tijdens een van de vele partijvormen? Tijdens de PANNA! Sterrenteamdag verveel jij je geen moment!

De PANNA! Sterrenteam voetbaldagen vinden het hele jaar door plaats op verschillende locaties in Nederland. Iedereen kan meedoen en je hoeft geen lid te zijn bij een van de deelnemende voetbalclubs. Tijdens deze voetbaldag staat plezier centraal, want voetballen doe je toch voor je plezier? Ervaar hoe het is om te voetballen als een ster! 

Scroll naar beneden voor het voorbeeldprogramma van een PANNA! Sterrenteam voetbaldag!

Talentenjacht

De PANNA! Sterrenteam voetbaldag is voor sommige deelnemers meer dan een leuke en leerzame voetbaldag! Deelnemers maken namelijk kans op een plek in een van de PANNA! Sterrenteams. Aan het eind van iedere sterrenteam voetbaldag nodigen wij een aantal spelers en speelsters van verschillende leeftijdscategorieën uit voor de finaledag! Tijdens deze finaledag krijgen alle geselecteerde voetballers de kans om zich in het PANNA! Sterrenteam te voetballen. Uiteindelijk ontstaan drie PANNA! Sterrenteams in de leeftijdscategorieën O11, JO13 & MO14!

Alles over de finaledag

Voorbeeldprogramma PANNA! Sterrenteam voetbaldag
 

Tijd* Activiteit*
9.15u Inloop en uitdelen kleding
9.35u Feestelijke opening en warming-up
10.00u Begin eerste ronde voetbalactiviteiten
11.00u Pauze
11.15u Begin tweede ronde voetbalactiviteiten
12.15u Prijsuitreiking, bekendmaking finalisten en uitdelen goodiebags
12.30u Einde voetbaldag

*1: Tijden kunnen afwijken. Afhankelijk van tijdslot voetbaldag (ochtend/middag) en aantal deelnemers. De voetbaldag kan tot 15 minuten uitlopen. 
*2: Activiteiten kunnen afwijken. Afhankelijk van locatie en aantal deelnemers. 

PANNA! Sterrenteam wordt mede mogelijk gemaakt door