Sterrenteam voetbaldag

Word een ster!

Een PANNA! Sterrenteam voetbaldag is een leuke en leerzame voetbaldag voor voetbalgekke jongens én meisjes van 7 t/m 13 jaar. In verschillende groepjes train je de hele dag door op allerlei uitdagende oefenvormen. Schiet je graag op doel? Ben jij een dribbelkoning? Of versla je het liefst iedereen tijdens één van de vele partijvormen? Tijdens de PANNA! Sterrenteamdag verveel jij je geen moment!

De PANNA! Sterrenteam voetbaldagen vinden het hele jaar door plaats op wel 35 verschillende locaties in Nederland. Iedereen kan meedoen en je hoeft geen lid te zijn van een van de deelnemende voetbalclubs. Tijdens deze voetbaldag staat plezier centraal, want voetballen doe je toch voor je plezier? Ervaar en leer wat er allemaal komt kijken bij het voetballen als een ster!

Scroll naar beneden voor het voorbeeldprogramma van een PANNA! Sterrenteam voetbaldag!

Talentenjacht

De PANNA! Sterrenteam voetbaldag is voor sommige deelnemers meer dan een leuke én leerzame voetbaldag! Deelnemers maken namelijk kans op een plek in één van de PANNA! Sterrenteams. Aan het eind van iedere sterrenteam voetbaldag nodigen wij een aantal spelers en speelsters van verschillende leeftijdscategorieën uit om naar de finaledag te komen! Tijdens deze finaledag krijgen alle geselecteerde voetballers vanuit voetbaldagen uit het hele land de kans om zich in het PANNA! Sterrenteam te voetballen. Er zullen uit alle finalisten uiteindelijk drie PANNA! Sterrenteams ontstaan in de leeftijdscategorieën O11, JO14 & MO14!

Alles over de finaledag

PANNA! Sterrenteam wordt mede mogelijk gemaakt door